روت گوشی چیست

روت گوشی چیست

10:51 سه‌شنبه 18 دی 1397 ۱۰۴۷۷ بازدید نویسنده اخبار و مقالات

روت گوشی چیست عبارتی است که در چند سال اخیر مورد توجه بسیاری از استفاده کنندگان از تلفن های هوشمند بوده است . روت یا به عبارتی ریشه یکی از قدیمی ترین اصطلاحات به کار رفته در سیستم عامل لینوکس می باشد . اگر با لینوکس کار کرده باشید سبکی و سرعت بالای آن را در مقایسه با سیستم عامل ویندوز و مک کاملاً حس کرده اید . این ویژگی باعث شد تا آن را به عنوان مبنایی برای سیستم عامل تلفن همراه نیز استفاده کنند . در واقع روت که بیشتر برای سیستم عامل های اندروید به کار می رود به این معنا است که فرد بتواند به قسمت های مختلف دستگاه و لایه های زیرین سیستم عامل دسترسی داشته باشد . به عبارت دیگر روت کردن به این معناست که شما بتوانید کنترل کامل دستگاه اندرویدی خود را در دست بگیرید ، البته این کار علاوه بر این که بسیار لذت بخش است ، از طرفی کاملاً خطرناک نیز می باشد (در صورتی که توسط متخصص در این زمینه انجام نگیرد) و ممکن شما دستگاه خود را در این راه از دست بدهید ، ولی با این حال بسیاری از کاربران برای دسترسی به کاربرد های شگفت انگیز سیستم عامل اندروید ، تلفن های خود را روت کرده تا بتوانند از آن ها استفاده کنند .

 

روت کردن اندروید چه فایده ای می تواند داشته باشد؟

قبل از بیان فواید روت کردن باید گفت که این کار تمامی مسائل و مشکلات تان را در کار با یک دستگاه هوشمند برطرف نخواهد کرد در واقع با این کار شما قدرت بیشتری را به منظور رفع محدودیت‌های یک دستگاه هوشمند در اختیار خواهید داشت .

مزایای روت گوشی چیست ؟

  1.  برنامه های پیش فرض شرکت سازنده روی تلفن : بیشتر شرکت های سازنده هنگام عرضه یک دستگاه برنامه‌هایی را به صورت پیش فرض روی آن نصب می‌کنند که برای برخی از مصرف کنندگان چندان مطلوب نبوده و در عین حال قابلیت حذف آن ها نیز در گوشی وجود ندارد ، بنابراین شما می توانید با روت کردن گوشی خود این برنامه ها را به کلی حذف کنید
  2.  بک آپ یا پشتیبان گیری حرفه ای : با نرم افزار های شرکت های سازنده که به منظور بکاپ گیری از تلفن های همراه عرضه شده اند تنها خواهید توانست از برخی از فایل های خود پشتیبان تهیه کنید ولی با روت کردن این امکان برای شما فراهم می‌شود که بتوانید با برنامه های جانبی از کوچک ترین فایل ها نیز یک نسخه پشتیبان تهیه نمایید
  3. نصب سیستم عامل یا رام سفارشی : از آنجا که سیستم عامل اندروید به صورت متن باز ارائه شده است بسیاری از توسعه دهندگان نرم افزار ، آن را مطابق با سلیقه خود تغییر دادند تا بتوانند سیستم عاملی را مطابق با میل خود داشته باشند . در صورتی که از نسخه کنونی روی گوشی خود رضایت ندارید می توانیم با روت کردن گوشی  نسخه سیستم عامل سفارشی را روی آن نصب کنید
  4. توانایی و برنامه های بیشتر: زمانی که شما سیستم عامل گوشی خود را روت می نمایید در واقع توان این را دارید که به سخت افزار در آن دسترسی داشته باشید . قابلیت اورکلاک تا پیش از این برای سیستم های کامپیوتری مورد استفاده قرار می گرفت اکنون به لطف وجود روت روی گوشی های همراه این امکان برقرار است تا بتوان از آن به منظور افزایش توانایی سخت افزار در این وسایل نیز استفاده کرد .

 

معایب روت گوشی چیست ؟

شما باید در نظر داشته باشید که با روت کردن و دسترسی غیرمجاز به سیستم عامل و سخت افزار گوشی قوانین و خط مشی شرکت سازنده را زیر پا گذاشته اید ، بنابراین در اولین اقدام گارانتی این شرکت ها را روی دستگاه خود از دست خواهید داد و نباید انتظاری به این منظور جهت تعویض یا تعمیر از سوی نمایندگی های معتبر این دستگاه را داشته باشد . البته برای کاربران این مشکل چندان با اهمیت به نظر نمی‌رسد ، چرا که به راحتی می توانید مسیر روت گوشی را برعکس طی نموده و دستگاه را به حالت اولیه کارخانه بازگردانید . گرچه این مشکل به راحتی قابل رفع است ولی شما نمی توانید از سایر مسائل به وجود آمده چشم‌ پوشی کنید . بعد از روت کردن نباید انتظار داشته باشید تا تمامی نرم افزار ها مخصوص نرم افزارهای بانکی به طور کامل روی گوشی شما اجرا شوند ، به علاوه دستگاه شما مانند قبل نمی تواند به طور کامل به روزرسانی شود و به روز رسانی ها ممکن است در عملکرد سیستم عامل شما اختلال ایجاد کنند(در مورد رام های سفارشی نصب شده این مشکل وجود ندارد) و در بدترین حالت باعث از کار افتادن دستگاه خواهد شد . به این نکته نیز دقت کنید که از آنجا که تمامی برنامه ها به قابلیت روت دسترسی دارند یک برنامه آلوده و یا مخرب می تواند به طور کل به دستگاه و برنامه های شما آسیب برساند بنابراین تنها باید نرم افزار های مطمئن را روی آن ها نصب کنید .

مراحل روت گوشی چیست ؟

به طور معمول پاسخ روت گوشی چیست در سه مرحله تبلور می کند ، مرحله اول شامل باز کردن قفل بوت لودر ، مرحله دوم شامل نصب یک ریکاوری جدید و مرحله آخر شامل کپی کردن یک فایل زیپ از طریق محیط ریکاوری به درون گوشی است که امکان دسترسی روت را فراهم می کند . به منظور انجام مرحله اول لازم است تا قفل بوت لودر خود را از کار بیندازید ، این کار چندان دشوار نخواهد بود چرا که با یک جستجو در اینترنت می توانید به آسان ترین روش ها به این منظور دسترسی پیدا کنید . مرحله بعد شامل این خواهد بود که یک ریکاوری قدرتمند را جایگزین ریکاوری پیش فرض گوشی نمایید تا بتوانید مراحل روت را انجام دهید . با نصب این ریکاوری قادر خواهید بود تا فایل زیپ را روی تلفن خود کپی نموده و به پاسخ سوال روت گوشی چیست دسترسی پیدا کنید . انجام هر کدام از این مراحل باید حداقل توسط یک متخصص در این زمینه صورت گیرد ، بنابراین بهتر است شما خود به تنهایی دست به این کار نزنید .

شاید اولین چیزی که بعد از روت کردن گوشی شما را تعجب زده بکند این است که ظاهر آن هیچ فرقی نکرده است ، شاید در واقع  هم چنین به نظر برسد ، ولی باید بدانید که اکنون شما قدرت لازم را برای اعمال تغییرات را روی گوشی خود به دست آورده اید ، به این صورت که می توانید سیستم عامل جدید وکاملاً سفارشی را روی گوشی خود نصب کنید و از برنامه های مختلف نیز لذت ببرید.

نهایتاً لازم به ذکر است که علاوه بر اطلاعات لازم برای روت کردن گوشی در سایت دانلودرام ، می توانید به  دانلود فایل فلش نیز بپردازید.

دانلود آپدیت اندروید 11 سامسونگ حذف اف آر پی frp سامسونگ اندروید 10  
دیدگاه های شما ۰ دیدگاه ثبت شده است
ارسال دیدگاه
خبرنامه اشتراک

چیزی را از دست ندهید