
Plesk چیست؛ ۲ روش نصب وردپرس بر روی آن
Plesk چیست. Plesk توسط Plesk, Inc.، یک شرکت روسی ایجاد شد و در سال 2001 به صورت عمومیراه اندازی شد. Plesk در سال 2003 به SWSoft فروخته شد که سپس در سال 2008 نام خود را به Parallels تغییر داد. در سال 2015 پس از خرید توسط Oakley Capital به نهاد خود تبدیل شد. . پلسک یک نرم افزار اتوماسیون مرکز داده میزبانی وب تجاری است که برای ارائه دهندگان خدمات میزبانی تجاری مبتنی بر لینوکس/یونیکس و ویندوز توسعه یافته است. در این مقاله به شما خواهیم گفت پلسک چیست و در ادامه با مزیتهای آن آشنا خواهیم شد.
Plesk یا پلسک چیست؟
Plesk یک سیستم کنترل پنل عالی برای VPS و سرورهای اختصاصی و هاست ویندوز است زیرا منوی آن کاربر پسند است. به عبارت دیگر، استفاده از سروری که از Plesk استفاده میکند آنقدر آسان است که هر کسی که تجربه کمیداشته باشد میتواند بلافاصله مدیریت سرور خود را شروع کند.
مدیر میتواند قالب های کلاینت و سایت ایجاد کند که اساساً منابع را برای دامنه ها و/یا کلاینت ها تخصیص میدهد.
همچنین پلسک برای ساده سازی مدیریت و مدیریت روزمره وب سایت ها طراحی شده است. پلسک وظایف و فرآیندهای مختلف را در یک یا چند سرور به صورت خودکار انجام میدهد. پلسک یک پلتفرم میزبانی وب با کنترل پنل است که به مدیر اجازه میدهد تا وبسایتها، حسابهای فروشنده، حسابهای ایمیل، DNS و پایگاههای داده را از طریق یک مرورگر وب راهاندازی کند.
همچنین در صورتی که میخواهید سایت وردپرسی راه اندازی نمایید، و نیاز به نصب وردپرس (install wordpress) دارید، میتوانید از پلسک نیز استفاده نمایید.
هاست پلسک چیست؟
یک کنترل پنل Plesk میتواند بر روی یک وب سرور لینوکس یا ویندوز کار کند. برخی از ارائه دهندگان هاست تنها Plesk را روی سرورهای ویندوز ارائه میدهند، اما میتوانید بپرسید که آیا برای نصب روی سرورهای لینوکس در دسترس است یا خیر. همچنین، تأیید کنید که Plesk دارای ابزارهای اضافی مانند Power Pack و آنتی ویروس Kaspersky است تا پتانسیل آن را به حداکثر برسانید.
کاربرد کنترل پنل plesk

پلسک به یک رابط کاربر پسند متکی است، رابطی که به نظر میرسد بسیار شبیه به آنچه سی پنل ارائه میدهد. شما میتوانید تمام منوها و زیر منوها را در سمت چپ، با اطلاعات ضروری و آمار سرور درست در مقابل شما بیابید. این پلتفرم در همان ابتدا از ویژگیهای غنی برخوردار است، اما برخی از ویژگیها شایسته توجه ویژه هستند:
دامنه ها – به شما کمک میکند دامنه ها را مدیریت کنید، دامنه های پارک شده و زیر دامنه ها را اضافه کنید، نام های مستعار دامنه را پیکربندی کنید و بسیاری موارد دیگر. جایی که شما نیاز به تغییر مسیر دامنه ها یا تنظیم رکوردهای مختلف (A، CNAME، MX) دارید.
ایمیل – ایجاد حساب های ایمیل با نام دامنه برند شما یکی از مزیت های داشتن آن در وهله اول است. Plesk به شما کمک میکند تا صندوق های پستی را ایجاد/ویرایش/حذف کنید، سهمیه منابع را تنظیم کنید، فیلترهای هرزنامه را پیکربندی کنید و هزاران چیز دیگر.
مدیر فایل – اگر نمیخواهید با خدمات FTP برای مدیریت فایل های سایت خود سروکار داشته باشید، پلسک بهترین جایگزین است. شامل گزینه های مختلفی برای import/export، ایجاد دایرکتوری و انتقال فایل است.
امنیت – Plesk با گزینه های سفارشی سازی فایروال مرتب ارائه میشود. پشتیبانی کامل از Let’s Encrypt و راه حل های SSL آنها اجازه میدهد تا گواهینامه امنیتی رایگان دریافت کنید. شامل یک آنتی ویروس و ابزار نظارت بر بدافزار مجهز به هوش مصنوعی است.
اپلیکیشن – Application بخشی که شامل تمامینصب های نرم افزار شما و گزینه های مدیریت آنها میباشد. همچنین میتوانید از فهرستی از برنامههای CMS ویژه منتخب بهره ببرید یا به سادگی به همه گزینههای برنامه موجود دسترسی داشته باشید.
دو روش نصب وردپرس بر روی plesk

۱.نصب وردپرس به روش Quick installation در پلسک
برای نصب وردپرس در پلسک، به وردپرس بروید و روی Install کلیک کنید.
در اینجا میتوانید با کلیک بر روی Install، آخرین نسخه وردپرس را با تنظیمات پیش فرض نصب کنید.
تنظیمات پیش فرض (از جمله نسخه وردپرس مورد نظر، نام پایگاه داده، تنظیمات به روز رسانی خودکار و موارد دیگر) را تغییر دهید و سپس روی Install کلیک کنید.
توجه: برای نصب وردپرس، جعبه ابزار وردپرس داده ها را از wordpress.org بازیابی میکند. به طور پیش فرض، اگر جعبه ابزار وردپرس نتواند در 15 ثانیه اتصال برقرار کند، wordpress.org در دسترس نیست. اگر با مشکلات اتصال مواجه شدید (مثلاً به دلیل کیفیت پایین اتصال به اینترنت)، مقدار وقفه را افزایش دهید. برای انجام این کار، به وردپرس بروید، روی «تنظیمات» کلیک کنید، مقدار مورد نظر را در قسمت «HTTP timeout for retrieving data from wordpress.org (sec)» مشخص کنید و سپس روی OK کلیک کنید.
۲.نصب وردپرس روی پلسک به روش Custom installation
جهت این کار کافی است به سادگی در پلسک به قسمت Domains رفته و سپس روی نام دامنه خود کلیک نمایید سپس در قسمت Applications > Featured applications > WordPress روی گزینه Install و سپس Install (Custom) کلیک کنید.
کلام آخر
در پایان، کنترل پنل Plesk برای افراد مبتدی که تجربه مدیریت وب سایت را ندارند، طراحی شده است. بسیاری از آموزش های ویدیویی رایگان برای کمک به مشتریان تازه کار برای آشنایی با رابط کاربری وجود دارد. اسناد پشتیبانی از زبانهای آسان استفاده میکنند و اصطلاحات فنی زیادی ندارند. برای خرید هاست ویندوز میتوانید به سایت وب رمز مراجعه کنید. در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره قبل از خرید میتوانید با کارشناسان مجرب این شرکت تماس حاصل نمایید.


خبرنامه اشتراک
چیزی را از دست ندهید